Over mij

Felix BaasEven voorstellen…….
Mijn naam is Felix Baas, ik ben eigenaar van Corpus Massage & Verzorging en ook degene die alle behandelingen doet.
Corpus Massage & Verzorging is begonnen als een praktijkje aan huis, en inmiddels uitgegroeid tot een mooie, ruime praktijk. Kwaliteit voor u als klant staat bij mij hoog in het vaandel. Daarbij vind ik een persoonlijke benadering zeer belangrijk en neem ik graag de tijd om u van dienst te zijn. Deskundigheid en ruime ervaring staan garant voor een effectieve behandeling van uw klachten.

Wat heb ik o.a. te bieden…….
Ik heb in 1997 de opleiding voor sportmasseur afgerond, waarna ik 7 jaar als verzorger bij een amateur-voetbalvereniging heb gewerkt en veel ervaring heb opgedaan op het gebied van blessurebehandelingen, wat dus ook mijn specialiteit is. Daarnaast heb ik de opleiding gevolgd tot Bowen-behandelaar. Tevens ben ik officieel gediplomeerd Atlasprof®. Dus ook voor een AtlasPROfilax® behandeling kunt u bij mij in de praktijk terecht.
(zie ook www.atlasprofilax.amsterdam )

Diploma’s / certificaten…….

  • Sportmassage (NGS)
  • Bowen Techniek® (ECBS)
  • AtlasPROfilax® (AtlasPROfilax Academy Switzerland®)
  • Reiki Master
  • Kruidengeneeskunde (3-jarige opleiding)

De praktijk…….
Ik beschik over een comfortabele behandelbank, die in hoogte verstelbaar is, zodat iedereen er makkelijk op en af kan komen. U hoeft zelf geen handdoeken e.d. mee te nemen.

rolstoelvriendelijkRolstoelgangers….

Ook voor rolstoelgangers is de praktijk goed toegankelijk; alles is gelijkvloers en drempelvrij.

 

Tot slot…….
Kijk voor alle mogelijkheden rond op de website. Vindt u geen antwoord op uw vraag, bel dan gerust op voor meer informatie, of kijk op Facebook. Graag tot ziens!