Privéles masseren

Zou je graag willen leren masseren?

Je wilt bijvoorbeeld graag je partner kunnen masseren maar weet niet precies hoe je dat moet doen. Met zo’ n 20 jaar ervaring in het geven van professionele massages kan ik je helpen om de kneepjes van het masseren onder de knie te krijgen. Heb je geen zin om alle spieren in het Latijn uit je hoofd te leren maar wil je gewoon lekker aan de slag, dan is dit je kans. We gaan meteen aan de slag en de theorie wordt verweven met de praktijk. Bij iedere les gaan we kijken wat je graag wilt doen en hoe ver je bent in je techniek. Iedere les is dus uniek en afgestemd op jouw wensen. Je kunt ook zelf beslissen hoeveel lessen je volgt.

1Voor wie?

Voor iedereen die geen hele opleiding tot masseur wil volgen maar gewoon meteen lekker aan de slag wil om in huiselijke sfeer het geleerde te kunnen toepassen. Als je echt mensen met blessures wilt gaan behandelen adviseer ik je om wél te kiezen voor een volledige opleiding tot masseur. Ook mensen die al een opleiding gevolgd hebben en wat meer diepgang willen brengen in de techniek kunnen bij mij terecht.

Hoe en wat

Je kunt dus zelf kiezen hoeveel lessen je neemt. Je betaald een vast bedrag per les, namelijk
€ 60,= voor een uur. Daarbij inbegrepen zit: het gebruik van een elektrisch in hoogte verstelbare bank, handdoeken en massage-olie. Je zorgt zelf voor een model waarop je oefent. Het is een privéles, dus je krijgt 100% aandacht.