Privéles masseren

Zelf leren masseren?

Je wilt graag je partner een heerlijke, ontspannende massage geven. En terecht! Want een goed uitgevoerde massage is echt genieten. Helaas eindigt dat goedbedoelde initiatief vaak te snel omdat je eigenlijk niet goed weet hoe je een massage moet geven. Wat het begin had kunnen zijn van een mooie romantische avond eindigt teleurstellend. En dat is jammer!
Leer daarom nu de fijne kneepjes en verras je partner met een echt fijne massage.

De begeleiding

Met zo’ n 20 jaar ervaring in het geven van professionele massages kan ik je helpen om de kneepjes van het masseren onder de knie te krijgen. Je hebt geen zin om je te gaan verdiepen in anatomie, fysiologie en al die andere vakken die een opleiding tot masseur vereisen. Je wilt gewoon meteen lekker bezig gaan. Dat kan! We gaan direct aan de slag, waarbij de theorie wordt verweven met de praktijk. Bij iedere les gaan we kijken wat jij graag wilt doen en hoe ver je bent in je techniek. Iedere les is dus uniek en afgestemd op jouw wensen. Je kunt daarom ook zelf beslissen hoeveel lessen je volgt en hoe vaak. Het is letterlijk jouw feestje.

1Voor wie?

Voor iedereen die geen hele opleiding tot masseur wil volgen maar gewoon meteen lekker aan de slag wil om in huiselijke sfeer het geleerde te kunnen toepassen. Als je echt mensen met blessures wilt gaan behandelen adviseer ik je om wél te kiezen voor een volledige opleiding tot masseur. Ook mensen die al een opleiding gevolgd hebben en wat meer diepgang willen brengen in de techniek kunnen bij mij terecht.

Hoe en wat

Je kunt dus zelf kiezen hoeveel lessen je neemt. Je betaald een vast bedrag per les:
€ 60,= voor 1 uur. Daarbij krijgt één persoon les, de ander is model.
Je neemt zelf iemand mee om op te oefenen.
Komen jullie samen en willen beiden de techniek leren, dan betaal je
€ 90,=  voor 1 ½ uur en wisselen jullie halverwege van positie.
Inbegrepen is: het gebruik van een elektrisch in hoogte verstelbare massagebank,
handdoeken en massage-olie. Het is een privéles, dus je krijgt 100% aandacht.

Introductiekorting

Natuurlijk wil je eerst zeker weten of het wel wat voor je/ jullie is. Daarom kan je nu ter introductie een proefles volgen van ongeveer 45 minuten voor slechts € 25,=