Ziekteverzuim ondernemers

Als ZZP’ er betaal je, naast al je andere verzekeringen,  heel veel geld aan premies om te zorgen dat als je ziek wordt, je niet zonder inkomen komt te zitten. Je verdient sowieso veel minder dan wanneer je gewoon aan het werk bent. Langdurig verzuim kan zowel zakelijk als ook privé voor grote financiële problemen zorgen. Je hebt er dus alle belang bij om, als je niet kan werken, zo snel mogelijk weer te herstellen. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor ondernemers met personeel; als deze door ziekteverzuim niet kunnen werken, loop je niet alleen inkomsten mis, het kost ook nog eens veel geld. Corpus Massage & Verzorging kan hulp bieden bij het herstel van ziekteverzuim en daarmee geld te besparen.

Ziekteverzuim veroorzakende klachten

ziekteverzuim

Ziekteverzuim door rugklachten

Bij ziekteverzuim praten we in dit geval niet over een griepje of iets dergelijks. Het gaat om ziekteverzuim veroorzaakt door klachten of problemen aan het bewegingsapparaat.
Bijvoorbeeld de administratief medewerker met een muisarm, de stukadoor met schouderklachten, de tegelzetter met knieklachten, de chauffeur met onderrugklachten, maar ook de sportieve werknemer die tijdens de voetbaltraining z’ n enkel heeft verzwikt. Voor al dit soort klachten kan ik snel en effectief voor herstel zorgen door een combinatie van behandelingen, adviezen wat men zélf kan doen en hoe deze klachten voorkomen kunnen worden. Tevens heb ik meerdere behandelmethodes beschikbaar om tot het beste resultaat te komen. Bovendien werk ik niet met een vast protocol. Bij iedere behandeling bepaal ik wat er op dát moment, voor die persoon nodig is voor het beste resultaat.  Maatwerk dus!
En daar neem ik voldoende tijd voor; het bespreken van je klachten of de voortgang gaat nooit ten koste van de behandeltijd. En, ik behandel de óórzaak van de klachten. Dus géén symptoombestrijding!

Kosten van ziekteverzuim

De kosten die de behandelingen met zich meebrengen zijn een fractie van wat het ziekteverzuim zelf uiteindelijk kost. Daarnaast zijn deze kosten vaak ook nog aftrekbaar.save
Ook is het ‘t overwegen waard om juist preventief te behandelen om zo ziekteverzuim te voorkomen. Daarmee kan je bereiken dat men zich niet ziek hoeft te melden en ontdek je sluimerende klachten voordat ze een serieus probleem gaan vormen. Deze kosten verdienen zichzelf daarmee terug.

Mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op.
Ik kom desgewenst bij u langs voor een gesprek. Ook voor adviezen over wat u zelf ter preventie kan doen kunt u bij mij terecht.
Met bijna 20 jaar ervaring kan ik u effectief (weer) op weg helpen.