Energetische behandeling

reikiErvaar de kracht van het Universum

De Atlas Reconnection behandeling wordt op een energetische manier uitgevoerd. Het doel daarvan is het in de juiste positie zetten van de atlas. (zie
ook Atlas Reconnection)

Het bijzondere van deze behandeling is dat, naast het corrigeren van de atlas, er vaak veel meer in
het lichaam gebeurt; allerlei klachten verdwijnen volledig of worden minder. Zelfs klachten die al jaren aanwezig zijn en als chronisch gezien worden. De energie gaat daar naartoe waar die, op dat moment, nodig is. In tegenstelling tot de blessurebehandelingen, waarbij ik hoofdzakelijk op de spieren werk, werkt de energetische behandeling op het gehele lichaam en de geest. Dat maakt dat deze behandelvorm in principe voor iedere denkbare klacht ingezet kan worden. De energie is zeer krachtig en heeft al vele malen tot verrassende resultaten geleidt.

De behandeling

Je ondergaat de behandeling liggend op een bank. De meeste mensen ervaren het effect als diep ontspannend. Veelal worden de resultaten direct ervaren en/ of in de dag(en) erna. Ook het gevoel (veel) meer energie te hebben is geen zeldzaam fenomeen. De behandeling kan zonder problemen worden gedaan naast andere (alternatieve) behandelingen. Kan je je niet of (heel) moeilijk verplaatsen, dan kan je ook kiezen voor een behandeling op afstand. Neem hiervoor altijd eerst telefonisch contact op. Wil je weten of het geschikt is voor jouw specifieke situatie, dan kun je uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen. (06-570 39 120)