Over Felix

Felix BaasEven voorstellen…….
Mijn naam is Felix Baas, ik ben eigenaar van Corpus Massage & Verzorging en ook degene die alle behandelingen doet.
Al van jongs af aan ben ik altijd geÏnteresseerd geweest in het menselijk lichaam. Naarmate ik me daarin ben gaan verdiepen, ben ik steeds meer onder de indruk en gefascineerd geraakt. Met name het zelfherstellend vermogen vind ik indrukwekkend. Daarom ben ik er een voorstander van om gebruik te maken van dit vermogen en het te stimuleren daarvan, in plaats van het lichaam te belasten met allerlei chemische en synthetische stoffen, of het toepassen van invasieve methodes als dat niet echt noodzakelijk is.  De behandelingen die ik toepas zijn dan dus ook gericht op het stimuleren van dit zelfherstellend vermogen.
Corpus Massage & Verzorging is een praktijk aan huis. Kwaliteit voor u als klant staat bij mij hoog in het vaandel. Daarbij vind ik een persoonlijke benadering zeer belangrijk en neem ik graag de tijd om u van dienst te zijn. Deskundigheid en ruime ervaring staan garant voor een effectieve behandeling van uw klachten, gericht op de oorzaak en dus niet op symptoombestrijding.

Wat heb ik o.a. te bieden…….
Ik heb in 1997 de opleiding voor sportmasseur afgerond, waarna ik 7 jaar als verzorger bij een amateur-voetbalvereniging heb gewerkt en heel veel ervaring heb opgedaan op het gebied van blessurebehandelingen, wat dus ook mijn specialiteit is. Maar ook voor een heerlijke ontspannende massage kunt u uiteraard bij mij terecht. Daarnaast heb ik de opleiding gevolgd tot Bowen-behandelaar. Tevens heb ik de officiele opleiding van AtlasPROfilax gevolgd. De behandelingen aan de atlas zijn te vinden onder
Atlas Reconnection.

Healing

In de afgelopen jaren heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van energetisch werken. En die ontwikkeling gaat nog steeds door; de energie waarmee ik mag werken wordt steeds krachtiger. Ik werk samen met mijn gidsen, waardoor er helingen plaatsvinden die zijn afgestemd op datgene wat u op dat moment nodig heeft. Dat moet je eerst ervaren hebben om het te kunnen begrijpen.

Diploma’s / certificaten…….

  • Sportmassage (NGS)
  • Bowen Techniek® (ECBS)
  • AtlasPROfilax® (AtlasPROfilax Academy Switzerland®)
  • Reiki Master
  • Kruidengeneeskunde (3-jarige opleiding)

De praktijk…….
Ik beschik over een comfortabele behandelbank, die in hoogte verstelbaar is, zodat iedereen er makkelijk op en af kan komen. U hoeft zelf geen handdoeken e.d. mee te nemen.

rolstoelvriendelijkMaakt u gebruik van een rolstoel

Voor mensen in een rolstoel is de praktijk toegankelijk, mits de totale breedte van de stoel maximaal 66 cm is.

Tot slot…….
Kijk voor alle mogelijkheden rond op de website. Vindt u geen antwoord op uw vraag, bel dan gerust op voor meer informatie. Graag tot ziens!