Over mij

Felix BaasEven voorstellen…….
Mijn naam is Felix Baas, ik ben eigenaar van Corpus Massage & Verzorging en ook degene die alle behandelingen doet.
Al van jongs af aan ben ik altijd geÏnteresseerd geweest in het menselijk lichaam. Naarmate ik me daarin ben gaan verdiepen, ben ik steeds meer onder de indruk en gefascineerd geraakt. Met name het zelfherstellend vermogen vind ik indrukwekkend. Daarom ben ik er een voorstander van om gebruik te maken van dit vermogen en het te stimuleren in plaats van het lichaam te belasten met allerlei chemische en synthetische stoffen, of het toepassen van invasieve methodes als dat niet echt noodzakelijk is.  De behandelingen die ik toepas zijn dan dus ook gericht op het stimuleren van dit zelfherstellend vermogen.
Corpus Massage & Verzorging is begonnen als een praktijkje aan huis en is nu een volwaardige praktijk. Kwaliteit voor u als klant staat bij mij hoog in het vaandel. Daarbij vind ik een persoonlijke benadering zeer belangrijk en neem ik graag de tijd om u van dienst te zijn. Deskundigheid en ruime ervaring staan garant voor een effectieve behandeling van uw klachten, gericht op de oorzaak en dus niet op symptoombestrijding.

Wat heb ik o.a. te bieden…….
Ik heb in 1997 de opleiding voor sportmasseur afgerond, waarna ik 7 jaar als verzorger bij een amateur-voetbalvereniging heb gewerkt en heel veel ervaring heb opgedaan op het gebied van blessurebehandelingen, wat dus ook mijn specialiteit is. Maar ook voor een heerlijke ontspannende massage kunt u uiteraard bij mij terecht. Daarnaast heb ik de opleiding gevolgd tot Bowen-behandelaar. Tevens ben ik officieel gediplomeerd Atlasprof®. Dus ook voor een AtlasPROfilax® behandeling kunt u bij mij in de praktijk terecht.
(zie ook www.atlasprofilax.amsterdam )

Diploma’s / certificaten…….

  • Sportmassage (NGS)
  • Bowen Techniek® (ECBS)
  • AtlasPROfilax® (AtlasPROfilax Academy Switzerland®)
  • Reiki Master
  • Kruidengeneeskunde (3-jarige opleiding)

De praktijk…….
Ik beschik over een comfortabele behandelbank, die in hoogte verstelbaar is, zodat iedereen er makkelijk op en af kan komen. U hoeft zelf geen handdoeken e.d. mee te nemen.

rolstoelvriendelijkRolstoelgangers….

Ook voor rolstoelgangers is de praktijk toegankelijk; alles is gelijkvloers en drempelvrij.

 

Tot slot…….
Kijk voor alle mogelijkheden rond op de website. Vindt u geen antwoord op uw vraag, bel dan gerust op voor meer informatie, of kijk op Facebook. Graag tot ziens!