Orgone accumulator cabine

Wat is Orgon

Wilhelm Reich (1897 – 1957) ontdekte dat er ‘vrije energie’ aanwezig is de atmosfeer. Hij noemde deze energie ‘Orgon’. Hij ontwikkelde een manier om deze energie te kunnen gebruiken; de orgon accumulator. Dat is een cabine waarvan alle wanden zijn opgebouwd met diverse lagen materiaal die de eigenschap hebben om de energie aan te trekken. De energie verzamelt (accumuleert) zich binnen in de cabine. Door in de cabine te gaan zitten kan je profiteren van de werking van deze energie. Wilhelm Reich heeft vele onderzoeken gedaan naar de effecten van orgon en heeft daar ‘wonderbaarlijke’ resultaten mee weten te realiseren. Helaas was hij zijn tijd te ver vooruit en zag de overheid en de pharmaceutische industrie hem als een bedreiging. Onder valse voorwendselen werd hij uiteindelijk gevangen gezet en moest al zijn werk, in de vorm van vele door hem geschreven boeken en al zijn cabines, worden vernietigd. Er mocht niet over orgon gesproken of geschreven worden. Hij is uiteindelijk in de gevangenis overleden. Gelukkig is zijn kennis bewaard gebleven en beschikbaar.
Op basis van deze informatie heb ik in 2021 zelf zo’n cabine gebouwd. Dat is zeker geen gemakkelijke klus geweest; het is namelijk heel belangrijk om alleen de beste materialen te gebruiken en het opbouwen van alle lagen in de wanden is een zeer arbeidsintensief werk. Naast mijn gebruikelijke werkzaamheden heeft het me dan ook zo’n 5 maanden gekost om de cabine te realiseren. Maar, hij staat er en werkt bijzonder goed! Mijn ervaring is inmiddels dat een verblijf in de cabine vrij bijzonder is; het voelt zeer rustgevend. Alsof je even in een andere dimensie verkeert. Veel mensen hebben niet het gevoel een half uur in de cabine te hebben gezeten als ze er uit komen.

De cabine

De binnenafmetingen van de cabine zijn: 55 cm. breed, 70 cm. diep en 120 cm hoog.
De langste klant tot nu toe was 1.87 m en hij zat comfortabel in de cabine. Wilhelm Reich paste de orgon accumulator toe voor mensen met de meest uiteenlopende klachten en ziektes. Algemeen gezegd stimuleert de orgonenergie het zelfherstellend vermogen van het lichaam, wat een positieve werking kan hebben op heel veel verschillende aandoeningen. In principe zijn er weinig contra-indicaties om gebruik te kunnen maken van de cabine. De meest voor de handliggende is claustrofobie.

De orgone accumulator cabine is aanwezig en beschikbaar in de praktijk.

Tarieven:

Losse sessie: € 25,=
kaart voor 3 sessies: € 69,= (23,00/sessie)
kaart voor 5 sessies: € 100,= (20,00/sessie)
kaart voor 10 sessies: € 175,= (17,50/sessie)

Een sessie duurt 30 minuten.

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een sessie?
Bel dan gerust op 020 612 05 19 of 06 570 39 120.

Voorwaarden kaart 3/5/10 sessies:

De kaart is na datum uitgifte 1 jaar geldig.
De kaart is niet persoonsgebonden.
Na aanschaf vindt er geen restitutie plaats voor (een deel van) de kortingskaart.
Gebruik van de cabine uitsluitend op afspraak.
Bij de afspraak ongevraagd de kortingskaart overhandigen.
Bij het zonder afzeggen niet verschijnen op de afspraak, wordt één sessie afgeboekt.